Εκτύπωση Συνταγής
Τραγανά onion rings
Κουζίνα Greek
Χρόνος προετοιμασίας 10 minutes
Μερίδες
people
Συστατικά
Για τον χυλό:
Για τα onion rings:
Κουζίνα Greek
Χρόνος προετοιμασίας 10 minutes
Μερίδες
people
Συστατικά
Για τον χυλό:
Για τα onion rings:
Οδηγίες
  1. Για να φτιάξετε τον χυλό: κοσκινίστε το αλεύρι και ρίξτε το σε ένα μπωλ μαζί με λίγο αλάτι. Κάντε μια λακουβίτσα στη μέση και ρίξτε το αυγό, το ελαιόλαδο και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να γίνει βελούδινο. Αφήστε το να ξεκουραστεί για 1 ώρα.
  2. Κόψτε τα κρεμμύδια σε δαχτυλίδια, βάλτε τα μέσα σε παγωμένο νερό και αφήστε τα για 30 λεπτά. Σουρώστε και στεγνώστε τα καλά με χαρτί κουζίνας.
  3. Ρίξτε το ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί καλά. Πάρτε λίγα-λίγα τα κρεμμύδια, βουτήξτε τα στον χυλό και μετά μέσα στο καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα (για να τηγανιστούν τέλεια και να μείνει τραγανό το εξωτερικό, μην τα στριμώχνετε μέσα στο τηγάνι). Όταν είναι έτοιμα, βγάλτε τα και αφήστε τα για λίγο σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρονται ζεστά.
Συνταγή σημειώσεις

πηγή: queen.gr

Μοιραστείτε τη Συνταγή

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *