Δεν θα πάψουμε να οραματιζόμαστε ένα μέλλον χωρίς σύνορα…. για τα “ΦΩΚΕΩΝ ΓΑΙΑ” προϊόντα μας, με κέντρο την ΦΩΚΙΚΗ ΓΗ τον “ομφαλό της γης” !!!!..

 

25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ κρύβει η σειρά προϊόντων “ΦΩΚΕΩΝ ΓΑΙΑ” της εταιρίας «ΑΓΡΟΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΑγροΑναπτυξη, το ΟΡΑΜΑ της φωκικής γης, του κέντρου του ΚΟΣΜΟΥ σύμφωνα με τον αρχαίο μύθο και του Μαντείου της Γαίας!!!.

 

Της γης των Δελφών που είναι γνωστοί ως ……..ο ομφαλός της γης. Σύμφωνα με το μύθο, όταν ο Δίας απελευθέρωσε δύο αετούς, τον έναν από την ανατολή και τον άλλον από τη Δύση, εκείνοι συναντήθηκαν σε αυτό το μέρος που θεωρήθηκε το κέντρο του κόσμου. Αρχικά το μαντείο που βρίσκεται εκεί άνηκε στη Γαία που ζούσε εκεί με το γιο της Πύθωνα.

 

Το όραμα της “Αγροαναπτυξης” είναι:
Ένα μέλλον χωρίς σύνορα…. με κέντρο την ΦΩΚΙΚΗ ΓΗ τον “ομφαλό της γής”!!!!..
Ο πρώτος στόχος ήταν να δώσει λύσεις σε όλους τους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας που απασχολούν το γεωργό της Φωκικής Γης.
Στην πορεία όμως όπως μας λένε οι ιδρυτές της κ .Ι.Στάυρου και Α. Ζανιάς:
” … καταλάβαμε ότι εκτός από λύσεις πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα.
Έτσι αποφασίσαμε ταυτόχρονα με τον αρχικό στόχο να γίνουμε μια νέα πρόταση στην παραγωγή, συσκευασία και εμπορία αποκλειστικά πιστοποιημένων γεωργικών προϊόντων.
Η αρχή έγινε με τη συνεργασία με τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής chips (TASTY – ΤΣΑΚΙΡΗΣ) η οποία ήδη διαρκεί 18 χρόνια (από το 1998) και μας έχει καταστήσει έναν εκ των μεγαλύτερων προμηθευτών τους.

 

Το 2011 περάσαμε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών και πατάτας για νωπή κατανάλωση.
Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να εφοδιάσουμε όλους τους μεγάλους αγοραστές της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς (supermarkets, χονδρέμποροι κλπ.) με προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής, σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές.

 

Η κατασκευή μέσα στο 2016 ψυκτικών χώρων αποθήκευσης της εταιρείας, μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε το χρονικό διάστημα διάθεσης των δυο κύριων προϊόντων μας. Δηλαδή του κρεμμυδιού και της πατάτας. Στοχεύοντας πάντα σε νέες, καινοτόμες και αποτελεσματικές μεθόδους καλλιέργειας, συσκευασίας, αποθήκευσης νωπών κηπευτικών αισιοδοξούμε για το μέλλον.

 

Από τους δρόμους του ΠΑΥΣΑΝΙΑ και την κοιλάδα του ποταμού Κηφισού, σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο…με τη σφραγίδα ασφάλειας και ποιότητας της εταιρείας μας.”